2019. február 12., kedd

Jégszív

Sziasztok! Meghoztam az új történet bevezetőjét, amihez jó olvasást kívánok. :)
Terveim szerint ez nem lesz annyira elnyújtva, mint a Rubik gimi, sőt ennyire hosszú sem lesz. Egyelőre nagyjából 30 résszel gondolkodom, de természetesen ez még változhat mindkét irányba, így még bizonytalan a végleges részek száma. Nem akarom, hogy a végére ellaposodjon vagy befejezetlen maradjon, ezért inkább csak egy megközelítőleges hosszúságot írok. 
Na, de tényleg jó olvasást hozzá! :)

Bevezető


Vajon mihez kezd Kevin King a keménykezű, szigorú, gazdag és nem elhanyagolható módon sármos vezérigazgató, a 14 éves kamasz lányával, aki teljes mértékben önálló szeretne lenni, és élvezni a barátokkal eltöltött időt, nem mellesleg a lehető legtöbb borsot az apja orra alá törni. Hát persze, hogy bébiszittert vesz fel lánya mellé.
Lea Webster egy olyan lány, aki imádja a gyerekeket, imádja a szép ruhákat és mindent, ami csajszis. Lea egyetemista, az utolsó évét kezdte meg, így már csak egy szakdolgozat és egy fontos vizsga választja el attól, hogy tanár legyen. A bökkenő csak az, hogy Lea nem is gazdag, és nem is egy elesett lány, aki hagyja, hogy szülei fizessék az egyetemet, így két választása maradt: abbahagyja az egyetemet és valami munka után néz, vagy az iskola mellett kezd el dolgozni, ami valljuk be nem könnyű, főleg ha meg akarja őrizni kitűnő eredményét. De Leát nem olyan fából faragták, hogy abbahagyja azt, amit még nem fejezett be. Mindig eléri a célját és túl is teljesíti magát.
Hogy hogyan keresztezik egymás útjait? Kiderül a történetből.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése